user_mobilelogo

Det är vi på IdéKonsult som utvecklat och vidareutvecklar SnapDragon. Sedan vi grundades 1988 har vi utvecklat en mängd specialanpassade mjukvarusystem för företag inom olika brancher. Då som nu ligger vårt kontor i Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Staden har ett idealiskt geografiskt läge i centrum av det mesta tack vare närhet till både järnväg, E4 och flygplats.

IdéKonsult tar fram de lösningar som hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sin verksamhet. Vi lyssnar på våra kunder för att förstå deras villkor och förutsättningar och skapar förändring. Vår utvecklingsavdelning har lång erfarenhet av att utveckla lättanvända system som förenklar komplicerade processer och funktioner. Vår omtyckta support som direkt kan ge initierad och problemlösande hjälp, tillsammans med en specialanpassad mjukvara som passar som hand i handske, ger ett kostnadseffektivt system som blir en stor fördel för ert företag gentemot era konkurrenter.

 

 

IdéKonsult

 

 

Intresserad?

Om Du är intresserad av SnapDragon är Du välkommen att höra av Dig till oss så kan vi berätta mer, skicka ett litet informationsblad eller varför inte ge Dig kontaktinformation till ett serviceföretag nära Dig som redan använder SnapDragon!  -  Hör av Dig!