user_mobilelogo

Marknadsledande

ÖverensSnapDragon är ett marknadsledande system för serviceorderhantering från ax till limpa. Det är ett skräddarsytt program för just Ditt serviceföretag och innehåller en mängd funktioner som exempelvis: felanmälanimport, planeringskalender, kundavtal, SMS, återkommande service- och beskiktningsåtaganden, egenkontroll, inventarier, lagerhantering, kopplingar mot leverantörer, husarbeten med Rot och Rut, fakturering och kundreskontra. Man kan även kommunicera information via sin egen hemsida. Det kan vara allt från att få felanmälningar direkt in i programmet till att statusrapportera enskilda ärenden åt privatpersoner eller ge avtalskunder möjlighet att ha en egen sida med sökning bland samtliga av sina ärenden o.s.v.

Enkelt att använda

SnapDragon är enkelt att använda för alla -  oavsett hur bekväm man är bakom en dator. De anvancerade funktionerna ligger inte i vägen för den som önskar enkel hantering men finns samtidigt vid fingerspetsarna för den som önskar avancerade spjutspetsfunktioner.

Kraftfullt

TillsammansSnapDragon är ett mycket kraftfullt program t.ex. med funktioner som urval, kundskapsdatabas, avtals-, samlings- och e-fakturering, direktbetalning, artikelimport, sie-export av bokföringsdata, återkommande serviceåtaganden, anläggningsregister, pdf- och epost-utskrift, elektroniskt överförbar serviceorder, felanmälningsimport, kopplingar mot externa administrativa system, automatisk SMS-rapportering, obegränsat antal momssatser med kopplade kontopaket, kostnadsställen, skapa/schemalägg SMS till kund, kopplade fakturautskrifter m.m. m.m.

Programmet är så kraftfullt att det är det svårt att nämna alla finesser här. Alla funktioner är dock noga beskrivna i användarhandledningen som är på dryga 800 sidor. Hör av Dig så berättar vi mer!

1000 användare

I och med att vi har ett nära samarbete med företagen i branschen så fungerar programmet som ni, användarna, vill att det ska fungera.
För att kunna ha ett SnapDragon under ständig förändring och vidareutveckling för att följa med i branschens skiftningar i behov och krav så har vi även en framtidsgrupp som tar ställning till önskemål, deras inbördes prioritering o.s.v. Framtidsgruppens medlemmar är plockade från våra SnapDragon-användare med en spridning från Haparanda i norr till Ystad i söder, och har förutom sin geografiska spridning även en spridning verksamhetsmässigt.
Programmet används nämligen lika lätt av ensamföretagaren som för de som har en stor skara kontorspersonal anställd. Det är till och med så att SnapDragon fungerar lika bra att användas av 1 som upp till 1000 samtidiga användare bl.a. tack vare sin Client/Server-teknik.

Omtyckt support

MikrofonAllt det som nämnts ovan plus det faktum att vi har en väldigt omtyckt support gör att vi hoppas att SnapDragon är programmet för Dig!
Du är välkommen att höra av Dig till oss så kan vi berätta mer, skicka ett litet informationsblad eller varför inte ge Dig kontaktinformation till ett serviceföretag likt Ditt som redan använder SnapDragon! - Hör av Dig!

Intresserad?

Om Du är intresserad av SnapDragon är Du välkommen att höra av Dig till oss så kan vi berätta mer, skicka ett litet informationsblad eller varför inte ge Dig kontaktinformation till ett serviceföretag nära Dig som redan använder SnapDragon!  -  Hör av Dig!